Ook fit worden? Meld je nu gratis aan voor ons 12-weken programma!

Dit is hoe Lisa-mae een gezonde levensstijl kreeg door personal training

Even voorstellen

“Hoi! Ik ben Lisa-mae de Vries, 25 jaar, en ik woon in het prachtige Groningen aan het plantsoen. Ik run mijn eigen bedrijf in de creatieve sector als vormgever, content creator en fotograaf. Daarnaast ben ik de trotse eigenaar van de foodtruck ‘Confettibuns’.”

 

Mijn doelen

“Toen ik begon bij Dreamfit, was mijn doel duidelijk: een gezondere levensstijl ontwikkelen en deze ook volhouden. Ik wilde niet alleen sporten, maar ook aandacht besteden aan alle andere aspecten van een gezonde levensstijl. Samen met Dylan ben ik hieraan gaan werken via Personal Training. 

Dankzij de persoonlijke begeleiding, het laagdrempelige karakter en de goede voedingsadviezen, heb ik bij Dreamfit meer bereikt dan bij andere sportscholen. Dylan heeft me geleerd om gezondere keuzes te maken die nu een natuurlijk onderdeel van mijn leven zijn. Hierdoor voel ik me zowel fysiek als mentaal fitter. Precies wat je wilt, toch?”


Waarom ik heb gekozen voor DreamFit

“Ik koos voor Dreamfit vanwege de fijne, persoonlijke en laagdrempelige sfeer. De sportschool is mooi en het is er altijd rustig, wat ervoor zorgt dat ik me beter kan concentreren op mijn training.


De persoonlijke aanpak en de begeleiding op het gebied van voeding maken Dreamfit anders dan andere sportscholen. Bij Dreamfit gaat het niet alleen om snelle resultaten, maar om een plan voor de toekomst. Samen werken we aan het doorbreken van ongezonde patronen om een gezonder leven te leiden.”

 

DreamFit is voor mij veel meer dan alleen personal training

“Sinds ik in december bij Dreamfit ben begonnen, heb ik enorm veel veranderd in mijn leven. Daarnaast geniet ik van het leuke contact met iedereen die bij Dreamfit werkt en heb ik veel plezier in het boksen. Personal training bij DreamFit was precies wat ik nodig had om te werken aan een betere versie van mezelf. Het is veel meer dan alleen personal training. Ik heb geen seconde spijt van mijn keuze en ik zou het iedereen aanraden!

 

DreamFit heeft me geholpen om gezonder en gelukkiger te worden, en ik ben dankbaar voor de reis die ik tot nu toe heb gemaakt. Kom ook naar Dreamfit in Groningen en ontdek zelf wat het voor jou kan betekenen!”

 

Meer artikelen