Ook fit worden? Meld je nu gratis aan voor ons 12-weken programma!

DREAMFIT

Succesverhalen Van onze leden

Hier doen wij het voor!

Het verhaal van

Jellie

Afgelopen februari besloot ik dat er iets moest gebeuren en heb ik me aangemeld om bij DreamFit te gaan trainen met een personal trainer.

Ik kreeg Niek toegewezen als mijn trainer en samen met hem ben ik 2 x per week gestart. Al heel snel merkte ik verbetering Ik voelde me minder moe op mijn werk en thuis. Had al een hele tijd nooit meer echt ergens zin in en merkte nu echt dat ik meer energie had om van alles te gaan ondernemen. Dit was al een grote stap richting mijn doel, want de discipline ontbrak volledig.

Daarnaast is mijn conditie stukken verbeterd en doordat je snel vooruitgang boekt, is de stap om te gaan trainen ook veel makkelijker. Mijn doel was om naast mijn hectische baan meer energie te hebben en sterker te worden. Ik kan nu veel meer aan op een dag zonder moe te worden en mijn kracht is al flink toegenomen. Een bijkomend voordeel is dat ik zelfverzekerder ben geworden en me nu prettiger voel in zomerkleding en zeker in bikini. Heerlijk om me daar niet meer druk om te hoeven maken. Ik ben me zowel van binnen als van buiten veel beter gaan voelen.

Dit alles heb ik zeker te danken aan mijn trainer Niek. Niek neemt echt de tijd om je de juiste techniek van de oefeningen aan te leren en geeft duidelijk uitleg over de oefeningen. Ook weet hij mij altijd net tot het uiterste te drijven. Nog net even een stapje verder te laten gaan. Als hij ziet dat ik bijna niet meer kan, zorgt hij ervoor dat ik toch nog die 2 laatste herhalingen van een oefening doe.

Het verhaal van Edsard

Ik viel 15 kilo af in 3 maanden tijd!

Met een crash dieët? Nope! Samen met Edsard zijn we een avontuur aangegaan om 15 kilo af te vallen. Hij had zichzelf een doel gesteld om dit binnen 3 maanden te bereiken.

Na 3 maanden vroegen we Edsard of het moeilijk voor hem was geweest. Edsard: ”Nee eigenlijk was het heel goed te doen. Dit kan ik mijn hele leven volhouden!”

Missie geslaagd, dit is coaching van DreamFit. Dit is waar wij voor staan: Duurzaam resultaat.

We hebben nog veel meer succesverhalen!

Ben je Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

PLAN NU EEN GRATIS INTAKEGESPREK

Tijdens dit gesprek: